Varalan Urheiluopisto Tampere

Varalankatu 36, 33240 Tampere, Finland

Hotellit Tampere

Rauhallinen järvenrantaretriitti Tampereella - Varalan Urheiluopisto Katsaus

Tampereella viehättävän Pyhäjärven rannalla sijaitseva Varalan Urheiluopisto tarjoaa rauhallisen pakopaikan hotellin ja lumoavan ympäristön kanssa. Tässä on syvällinen katsaus siihen, mitä tällä järvenrantaretriitillä on tarjottavanaan:

Majoitus:

Varalan Urheiluopisto tarjoaa viihtyisiä huoneita, joista on upeat järvinäkymät, mikä takaa rauhallisen ja rentouttavan oleskelun. Huoneissa on tv ja oma kylpyhuone, jossa on kätevä suihku. Perheystävällinen ilmapiiri ulottuu väliovellisiin perhehuoneisiin, jotka tarjoavat runsaasti tilaa kaikille.

Sijainti:

Kätevällä paikalla sijaitseva hotelli on vain 6 minuutin ajomatkan päässä jännittävästä Särkänniemen huvipuistosta, joten se on ihanteellinen valinta perheille, jotka haluavat tutustua paikallisiin nähtävyyksiin. Tampere-Pirkkalan lentokentälle pääsee helposti, vain 15 km:n päässä.

Vastaanotto ja palvelut:

Hotel Fennadassa sijaitseva vastaanotto takaa lämpimän vastaanoton ja avun koko oleskelusi ajan. Vastaanotto on suotuisa ja palvelee ympäri vuorokauden torstaista sunnuntaihin. Asiakkaat voivat pysäköidä kätevästi Hotel Fennadan merkityille paikoille samalla, kun he noutavat avaimia.

Ruokailu ja virvokkeet:

Fennada Lobby Bar, joka on avoinna vastaanottoaikoina, tarjoaa ihastuttavan paikan rentoutua. Tarjolla alkoholijuomia klo 9 alkaen, se tarjoaa asiakkailleen rentouttavat puitteet nauttia oleskelustaan.

Vapaa-aika ja aktiviteetit:

Varalan Urheiluopisto ei tarjoa vain yöpymispaikkaa; se tarjoaa erilaisia vapaa-ajan vaihtoehtoja. Vieraat voivat hyödyntää yksityistä ranta-aluetta, terassia ja jopa lahjatavarakauppaa. Aktiivisia harrastuksia etsiville on helppo pääsy tennis- ja padelhalliin.

Langaton yhteys:

Pysy yhteydessä tarjotun ilmaisen WiFi-yhteyden avulla, jotta voit jakaa ikimuistoiset kokemuksesi ystävien ja perheen kanssa.

Perheystävälliset ominaisuudet:

Perheille hotelli tarjoaa suuria, yhdistettäviä huoneita, joihin mahtuu jopa seitsemän henkilöä. Tämä harkittu muotoilu mahdollistaa läheisyyden uhraamatta yksilöllistä tilaa.

Kokonaisvaikutelma:

Varalan Urheiluopisto tekee vaikutuksen rauhallisella sijainnillaan, viihtyisällä majoituksellaan ja perheystävällisillä mukavuuksillaan. Halusitpa sitten tutustua Tampereen nähtävyyksiin tai vain rentoutua järven rannalla, tämä pakopaikka tarjoaa ihastuttavan pakopaikan.

Suunnittele seuraava lomasi Varalan Urheiluopistoon harmonisen yhdistelmän luontoa, vapaa-aikaa ja mukavuutta varten.

Ottaa yhteyttä:

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0300 870 870

Details