Varala Nature Hotel & Sport Resort Tampere

Varalankatu 36, 33240 Tampere, Finland

Hotellit Tampere

Varala - Monipuolinen pakopaikka luonnon keskellä

Minulla oli äskettäin ilo tutustua Varalaan, ja täytyy sanoa, että se ylitti odotukseni retriittinä Tampereen luonnonkauniissa ympäristössä. Varala tarjoaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten yhden hengen vuoteita, parivuoteita ja useita sänkyvaihtoehtoja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin.

Viime hetken tarjoukset tarjosivat minun kaltaisilleni spontaaneille matkailijoille erinomaisen mahdollisuuden nauttia alennettuun hintaan. Helppo pääsy kaupungin keskustaan ja paikallisiin nähtävyyksiin teki Varalasta ihanteellisen valinnan viime hetken lomalle.

Yksi kohokohdista on nykyaikaisella tekniikalla ja Wi-Fi:llä varustetut kokous- ja luentotilat. Pöytäjärjestelyjen joustavuus ja kapasiteetti jopa 250 hengen konferensseihin ja seminaareihin Hallissa 1 osoittavat Varalan sitoutumisen erilaisten tapahtumien toteuttamiseen.

 

Majoitus: mukavuutta ja mukavuutta

Varalan majoitusvaihtoehdot, olipa kyseessä yhden hengen sänky tai monisänky, olivat mukavia ja hyvin varusteltuja. Eksklusiiviset viime hetken tarjoukset lisäsivät oleskeluun ripaus spontaanisuutta, mikä teki siitä entistä houkuttelevamman valinnan.

 

Kokous- ja konferenssitilat: Monipuolisuus ja modernit mukavuudet

Varalan kokoustilat palvelevat erilaisia tarpeita pienemmistä kokoontumisista suurempiin konferensseihin. Siirrettävät pöydät, projektorit ja fläppitaulut lisäävät huoneiden toimivuutta. Mahdollisuus järjestää työpöydät erityisvaatimusten mukaan kuvastaa Varalan sitoutumista räätälöidyn kokemuksen tarjoamiseen vieraille.

 

Ruokailukokemus: kulinaarisia herkkuja

Varalassa on kaksi palkittua ravintolaa – Säde ja Cafeteria Anna. Täyden palvelun ruokailutila Säde teki minuun vaikutuksen monipuolisella aamiais-, lounas- ja illallismenullaan. Mahdollisuus palvella suurempia ryhmiä ja järjestää tapahtumia lisää vetovoimaa. Alemmalla tasolla sijaitseva kahvila Anna tarjosi viihtyisän paikan rentoutua ja nauttia herkullisista välipaloista.

 

Yleinen kokemus: luonnonystävän turvasatama

Varala erottuu turvasatamana luonnonharrastajille, urheilijoille ja rauhallista pakopaikkaa etsiville. Rauhallinen ympäristö ja Näsijärven läheisyys lisäävät rentouttavaa tunnelmaa. Omistautuminen työpaikan terveyden edistämispäiviin ja monipuolisiin aktiviteetteihin asemoi Varalaa ei vain hotelliksi, vaan kokonaisvaltaisten elämysten tarjoajaksi.

Yhteenvetona totean, että Varala tarjoaa monipuolisen ja mukaansatempaavan elämyksen, jossa yhdistyvät modernit mukavuudet ja luonnon rauhallisuus. Suunnitteletpa konferenssia, spontaania lomamatkaa tai haluat vain nauttia pohjoismaisesta viehätysvoimasta, Varala tarjoaa jokaiselle jotakin.

Yhteystiedot:

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: +358 3 2631 111

Details