UNITY Tampere

Pyynikintie 25, 33230 Tampere, Finland

Hotellit Tampere

UNITY Tampere: Missä perintö kohtaa modernin elämän

Historiallisessa Pyynikki Trikootehtaan tehdasrakennuksessa sijaitseva UNITY Tampere yhdistää saumattomasti menneen aikakauden viehätyksen nykyajan asumisen mukavuuteen. Tämä ainutlaatuinen tila on entinen sukka- ja neuletuotannon keskus, ja se on muutettu 148 täysin kalustetuksi studioksi, jotka tarjoavat unohtumattoman elämisen.

Historiallinen miljöö ja kaupunkielämä:

UNITY Tampere puhaltaa eloa tehtaan rikkaaseen historiaan ja ympäröi asukkaat mukaansatempaavaan tarinaan. Tunnetun Tom Dixonin suunnittelemassa City Studiossa on korkeat katot, sisäänrakennettu säilytystila ja suuret ikkunat, joista on näkymät ympäröivään metsään. Modernien mukavuuksien, kuten täysin varustetun keittiön ja pesukone-kuivausrumpu, yhdistelmä takaa mukavan ja kätevän oleskelun.

Poissa kotoa:

Olitpa sitten liike- tai lomamatkalla, UNITY Tampere tarjoaa kodin poissa kotoa. Täysin kalustetut huoneistot tarjoavat yksityisyyttä ja tarjoavat pääsyn paikan päällä oleviin palveluihin, kuten 24h-kuntosalille, saunoihin, kattoterassille ja sosiaalisiin tiloihin. Perinteisen vuokrauksen yksinkertaisuus kohtaa hotellin ylellisyyden ja luo harmonisen yhdistelmän, joka on räätälöity erilaisiin tarpeisiin.

Yhteistyötilat:

uWork-co-working-tila on luova paratiisi niille, joilla on visio elävältä. Joustavien tai pysyvien työpisteiden, ergonomisten huonekalujen ja UNITYn tilojen pääsyn ansiosta uWork edistää ympäristöä, joka ruokkii luovuutta ja innovaatioita.

Tapahtumat ja kokoukset:

UNITY Tampereen monipuoliset kokoustilat ja lounge-tilat tarjoavat ihanteellisen taustan erilaisille tapahtumille. Yrityskonferensseista intiimeihin tapaamisiin, tilat vastaavat erilaisiin tarpeisiin, mikä takaa saumattoman ja ikimuistoisen kokemuksen.

Saumaton oleskelu AeroGuestin kanssa:

Vieraskokemusta parantava UNITY Tampere esittelee AeroGuest-sovelluksen, joka virtaviivaistaa sisäänkirjautumismenettelyjä ja tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät vierailustasi vaivatonta. Sovellus lisää käyttömukavuutta etäkirjautumisesta lisäpalveluihin, mikä poistaa perinteisten vastaanottomenettelyjen tarpeen.

Tutustu Tampereelle:

Kivenheiton päässä eloisista ravintoloista, ostosalueista ja julkisista liikennevälineistä sijaitseva UNITY Tampere tarjoaa ihanteellisen lähtökohdan kaupungin tarjontaan tutustumiseen. Sijainti yhdistää vaivattomasti kaupunkielämän luonnonläheisyyteen tarjoten monipuolisen kokemuksen.

Tiedustelut ja varaukset UNITY Tampereen osoitteeseen [email protected] tai soittamalla +358 (0)20 778 9825.

Details