Tampere Camping Härmälä

Leirintäkatu 8, 33900 Tampere, Finland

Hotellit Tampere

"Härmälä: Täydellinen järvenrantaretriittisi lähellä Tamperetta

Näsijärven viehättävällä rannalla sijaitseva Härmälä tarjoaa ihastuttavan pakopaikan niin perheille kuin yksin matkustaville. Lähes sata erikokoista viehättävää mökkiä, tilavat asuntovaunupaikat ja kutsuvat telttapaikat tarjoava leirintäalue tarjoaa täydellisen sekoituksen mukavuutta ja luontoa.

Mökit kaikkiin tarpeisiin:

Valitse viihtyisistä 2–5 hengen mökeistä, joista jokaisessa on tärkeitä mukavuuksia, kuten vuoteet, lämmitys ja vuodevaatteet. Useimmissa mökeissä on jääkaappi ja keittolevy, mikä takaa vaivattoman oleskelun. Lisämukavuutta lisäävät wc:t, suihkut ja keittiöt läheisissä palvelurakennuksissa.

Pitch Perfect Camping:

Karavaaniharrastajat voivat hyödyntää 90 hyvin varustettua paikkaa, joissa on pistorasiat. Halusitpa sitten etukäteen varatun paikan tai valinnanvapauden saapuessasi, Härmälä vastaa leirintätarpeesi.

Telttapaikat luonnon keskellä:

Jos haluat läheisemmän yhteyden luontoon, pystytä telttasi Härmälän tilaville telttapaikoille. Lähellä olevien wc-tilojen, suihkujen ja keittiöiden ansiosta leirintäalue on harmoninen sekoitus ulkoilua ja modernia mukavuutta.

Leirintäpalvelut:

Vaikka mökeistä puuttuu oma wc tai suihku, palvelurakennukset tarjoavat kaikki tarvittavat tilat wc- ja suihkutiloista ruoanlaitto- ja ruokailutiloihin. Asuntovaunuihin on saatavilla käteviä mukavuuksia, kuten kemiallinen wc-piste ja kiinteä jätevesiviemäri.

Ruokailuherkut:

Härmälän paikan päällä oleva ravintolapizzeria palvelee jokaiseen makuun aamukahvista suussasulaviin pizzoihin. Aurinkoinen terassi sopii erinomaisesti virvokkeiden nauttimiseen, ja ravintola tarjoaa jopa take away -vaihtoehtoja. Kesäkioski lisää käyttömukavuutta tarjoamalla herkkuja, juomia ja päivittäisiä tarvikkeita.

Paljon aktiviteetteja:

Härmälä varmistaa, ettei koskaan ole tylsää, sillä tarjolla on monipuolista toimintaa kaiken ikäisille. Matalalta hiekkarannalta aurinkoiseen rentoutumiseen minigolfiin, poljinautoihin, seisomamelalaudoihin ja rasvapyöriin seikkailunhaluisille löytyy jokaiselle jotakin.

Välineiden vuokraus lisähauskaa varten:

Haasta ystäväsi minigolfikierrokselle tai kokeile jännittäviä vesiaktiviteetteja vuokrattavien soutuveneiden, kajakkien ja kanoottien avulla. Käytettävissäsi ovat myös poljinautot, seisomamelalaudat ja rasvapyörät.

Rentoudu rannalla:

Nauti aurinkoisen kesäpäivän lämmöstä Härmälän hiekkarannalla. Se on turvallinen ja ihastuttava paikka perheille, ja matalat vedet sopivat täydellisesti lapsille.

Grill Hut ja Firepit:

Vieraat voivat kokoontua rannan grillimajaan tai tulisijaan viettämään viihtyisää iltaa. Polttopuita voi ostaa vastaanotosta.

Tutustu Tampereelle:

Härmälän viehätysvoiman lisäksi Tampere tarjoaa lukuisia nähtävyyksiä, tapahtumia ja nähtävyyksiä. Viihteestä ei ole pulaa Särkänniemen huvipuistosta museoihin, näyttelyihin ja kesäteatteriin.

Etsitpä sitten rauhallista järvenrantaa tai tukikohtaa Tampereelle, Härmälä on vieraanvarainen turvasatama luonnon kauneuden ympäröimänä. Suunnittele pakosi Härmälään unohtumattoman leirintäkokemuksen saamiseksi.”

Details