Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Ratapihankatu 43 33100 Tampere

Hotellit Tampere

Sky-High Retreat Tampereella - Solo Sokos Hotel Torni

Tampereen sydämessä sijaitseva Solo Sokos Hotel Torni on korkealla modernin hienostuneisuuden majakkana. Tämä 88 metriä korkea arkkitehtoninen ihme ei vain hallitse horisonttia vaan myös lupaa vieraille ainutlaatuisen ja ikimuistoisen oleskelun vilkkaassa kaupungissa.

Näyttävä arkkitehtuuri ja vertaansa vailla olevat näkymät:

Suomen korkeimpana hotellina Solo Sokos Hotel Torni tarjoaa vertaansa vailla olevan näköalan ihailla Tampereen kauneutta. Nykyaikaisen muotoilun ja historiallisten veturivarastojen yhdistelmä luo kutsuvan ilmapiirin ja luo alustan poikkeukselliselle kokemukselle.

Mukavuus jokaisessa yksityiskohdassa:

Astu ilmastoituihin huoneisiin, joissa tyyli yhdistyy saumattomasti mukavuuteen. Ihaile kaupunkia ikkunastasi, rentoudu taulutelevision ääressä ja nauti harkituista yksityiskohdista, jotka tekevät jokaisesta oleskelusta erityisen. Omat kylpyhuoneet, joissa on joko kylpyamme tai suihku, lisäävät ripauksen ylellisyyttä.

Kulinaarisia herkkuja kaikilla tasoilla:

Hemmottele makuhermojasi hotellin kolmessa ravintolassa, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisen gastronomisen matkan. 25. kerroksen ravintola varastaa kuitenkin valokeilan, tarjoten herkullisten ruokien lisäksi myös laajat näkymät Tampereelle ja sitä ympäröiville järville – aistien juhlaa.

Hyvinvointi ja mukavuus:

Solo Sokos Hotel Torni asettaa asiakkaiden hyvinvoinnin etusijalle paikan päällä olevan kuntosalin ja yhteisten saunatilojen ansiosta. Olitpa täällä liike- tai vapaa-ajanmatkalla, 24h-vastaanotto varmistaa, että tarpeesi täytetään nopeasti, ja se tarjoaa matkatavarasäilytyksen ja pääsyn sanomalehtiin.

Ensisijainen sijainti:

Vain 200 metrin päässä Tampereen rautatieasemalta sijaitseva hotelli keskeinen sijainti tekee Tampereen nähtävyyksiin tutustumisesta vaivatonta. Maamerkit, kuten Tampere-talo ja Tampereen yliopisto, ovat lyhyen kävelymatkan päässä, ja jopa Tampere-Pirkkalan lentoasemalle on matkaa vain 16 km.

Näköalapaikka Tampereen kokemiseen:

Solo Sokos Hotel Torni on enemmän kuin lepopaikka; se on näköalapaikka uppoutua Tampereen tarinaan. Olitpa sitten arkkitehtonisten ihmeiden, kiehtovien ruokien tai henkeäsalpaavien näkymien valloittama, tämä hotelli lupaa unohtumattoman vierailun Tampereen sykkivässä sydämessä.

Details