Scandic Rosendahl Tampere

Courtyard Tampere City Yliopistonkatu 57, Tampere, Finland, 33100

Hotellit Tampere

Scandic Rosendahl - Järvenrantarauhaa Tampereen lähellä

Rauhallisella paikalla Pyhäjärven ja Atlaspuiston vieressä sijaitseva Scandic Rosendahl tarjoaa rauhallisen pakopaikan vain 10 minuutin ajomatkan päässä Tampereen vilkkaasta sydämestä. Hotelli tarjoaa ilmaisen pysäköinnin, mikä varmistaa mukavuuden vieraille, jotka tutustuvat alueeseen. Scandic Hotel Rosendahlin huoneissa on ilmainen Wi-Fi, kaapeli-tv, minibaari ja työpöytä.

Asiakkaille on tarjolla ilmainen pääsy saunaan ja kuntokeskukseen, mikä parantaa yleistä kokemusta. Virkistysmahdollisuuksiin kuuluvat squash ja sisäuima-allas, jotka palvelevat sekä vapaa-ajan että kuntoilun harrastajia. Lapsiperheet voivat hyödyntää aulan leikkihuonetta, jossa on pelejä, leluja ja elokuvia.

Paikan päällä oleva ravintola hemmottelee vieraita ihastuttavalla buffetaamiaisella ja pohjoismaisilla ruoilla samalla kun ihailet maalauksellisia näkymiä järvelle. Aulan Käpy-baari tarjoaa virkistäviä juomia ja välipaloja.

Vain 350 metrin päässä Pyynikin kesäteatterista ja lyhyen 5 minuutin ajomatkan päässä Särkänniemen huvipuistosta sijaitseva Scandic Rosendahl tarjoaa kätevän tukikohdan paikallisiin nähtävyyksiin tutustumiseen.

Kaiken kaikkiaan Scandic Rosendahl tarjoaa rauhallisen järvenrantapaikan monipuolisine mukavuuksineen, joten se on sopiva valinta niille, jotka etsivät sekä rentoutumista että Tampereen eloisan keskustan läheisyyttä.

Details