Omena Hotel Tampere

Hämeenkatu 7, 33100 Tampere

Hotellit Tampere

Omena Hotel Tampere - Kätevä oleskelu kaupungin sydämessä

Jos etsit vaivatonta ja edullista oleskelua Tampereella, Omena Hotel on täydellinen valinta. Tämä hotelli sijaitsee vain 200 metrin päässä Tampereen rautatieasemalta ja tarjoaa keskeisen sijainnin, jota on vaikea voittaa. Olitpa liikkeellä oleva matkailija tai joku, joka haluaa tutustua Tampereen vilkkaaseen kaupunkielämään, Omena Hotel tarjoaa kaiken oleellisen mukavaan oleskeluun.

Sijainti:

Mukavuus on Omena Hotel Tampereen tärkein kohokohta. Se on vain kivenheiton päässä rautatieasemalta ja vastapäätä Stockmannin tavarataloa, joten se on ihanteellinen lähtökohta kaupunkiin tutustumiselle. Koskikeskuksen kauppakeskuksen ja erilaisten ruokailumahdollisuuksien läheisyys lisää hotellin vetovoimaa.

Majoitus:

Hotellin huoneissa on käytännölliset mukavuudet, kuten taulu-tv, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Helppo avaimeton ovikoodijärjestelmä lisää sisäänkirjautumisprosessiin modernia ilmettä. Vaikka huonekalut ovat perustason, jokaisessa huoneessa on mukava oleskelualue ja pöytä. Omissa kylpyhuoneissa on suihku, ja teen ja kahvin valmistusvälineet ovat harkittu lisä.

Tekniikka ja liitännät:

Omena Hotel Tampere omaksuu teknologian avaimettomalla ovikoodijärjestelmällään, mikä varmistaa vieraiden vaivattoman sisäänpääsyn. Ilmainen WiFi on käytettävissä koko hotellissa, ja se palvelee sekä liike- että lomamatkailijoiden tarpeita.

Ruokailuvaihtoehdot:

Vaikka itse hotelli ei tarjoa ruokailua paikan päällä, yhteistyö Café Siilinkarin kanssa aamiaiseksi on käytännöllinen ratkaisu. Etukäteen varattuna kohtuuhintainen aamiaispaketti 7,90 €/hlö sisältää valikoiman täytettyä leipää, mehua, kahvia ja teetä. Tukevampaa aamiaista kaipaaville on mahdollisuus päivittää Siilinkarin buffet-buffet.

Ympäristön mukavuudet:

Hotellin sijainti varmistaa, että asiakkaat pääsevät helposti lukuisiin ravintoloihin, baareihin, kauppoihin ja ruokakauppoihin. Hieman yli 2 km:n päässä on suosittu Särkänniemi, joka tarjoaa viihdettä niin perheille kuin jännitystä etsivillekin.

Kokonaisvaikutelma:

Omena Hotel Tampere erottuu käytännöllisenä ja arvolähtöisenä valintana Tampereella vieraileville. Sen painopiste mukavuudessa yhdistettynä nykyaikaisiin mukavuuksiin ja keskeiseen sijaintiin tekee siitä parhaan valinnan niille, jotka haluavat ottaa kaiken irti oleskelustaan tässä vilkkaassa kaupungissa. Olitpa sitten yksin matkustava, pariskunta tai pieni perhe, Omena Hotel Tampere palvelee välttämättömiä tarpeitasi tinkimättä.

Details