Norlandia Tampere Hotelli

Biokatu 14, building Finn-Medi 6, 33520 Tampere, Finland

Hotellit Tampere

Rauhallinen keidas Tampereella: Norlandia Tampere Hotelli

Tutustu Serenityyn luonnon ja moderniin mukavuuteen

Sijainti ja saavutettavuus

Kaupin urheilupuiston vehreän tuntuman vieressä sijaitseva Norlandia Tampere Hotel tarjoaa rauhallisen tyyssijan Tampereen yliopistollisen sairaalan kampuksella. Vain 3 km Tampereen vilkkaasta sydämestä sijaitseva hotelli löytää täydellisen tasapainon rauhallisuuden ja saavutettavuuden välillä.

Modernia mukavuutta joka huoneessa

Norlandia Tampere -hotellin ilmastoidut huoneet on suunniteltu äärimmäisen viihtyisiksi. Jokaisessa huoneessa on nykyaikainen kalustus, LCD-TV ja ilmainen Wi-Fi. Omat kylpyhuoneet lisäävät lisämukavuutta ja parantavat oleskeluasi.

Kulinaarisia herkkuja Norlandia-ravintolassa

Hemmottele makuhermojasi Norlandia-ravintolassa, jossa on tarjolla ihastuttava buffet aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Monipuolinen menu palvelee erilaisia mieltymyksiä, mikä takaa kulinaarisen kokemuksen, joka täydentää vierailuasi. 24/7 avoinna oleva Café Care tarjoaa viihtyisän paikan rentoutua suosikkijuomasi parissa.

Rentoutuminen ja virkistys

Rentoudu hotellin tilavassa saunassa, joka on täydellinen pakopaikka rentoutumiseen aktiviteetin jälkeen. Viereinen Kaup-urheilupuisto tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun ja lisää ripaus luontoa oleskeluusi.

Sitoutuminen kestävään kehitykseen

Norlandia Tampere Hotel on ylpeä ympäristötietoisista toimintatavoistaan. Hotelli on sitoutunut minimoimaan ekologisen jalanjäljensä vastuullisen sähkön tuotannosta aurinkopaneelien kautta ympäristöystävällisen liikenteen edistämiseen sähköautojen latauspisteiden avulla. Keskittyminen kierrätykseen, ruokahävikin vähentämiseen ja energiansäästöön osoittaa hotellin omistautumisen kestävään elämään.

Läheisyys nähtävyyksiin

Strategisella paikalla sijaitseva hotelli tarjoaa helpon pääsyn Tampereen keskustaan, joten se on ihanteellinen tukikohta tutkimusmatkalle. Särkänniemen huvipuisto on vain 5 km:n päässä, joten vieraat voivat nauttia viihteestä lyhyen matkan päässä.

Ympäristöystävällinen pakopaikkasi

Norlandia Tampere Hotel kutsuu kokemaan modernia mukavuutta harmoniassa luonnon kanssa. Kestävän kehityksen, monipuolisten mukavuuksien ja rauhallisen ympäristön ansiosta se on täydellinen valinta rentouttavaan ja ympäristötietoiseen oleskeluun Tampereella.

Details