Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto

Petäjäntie 137, 33480 Lahtela, Finland

Hotellit Tampere

Rauhallinen pakopaikka järven rannalla

Jos etsit rauhallista pakopaikkaa vain kivenheiton päässä Tampereelta, älä etsi kauempaa kuin Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto. Näsijärven rauhallisella rannalla sijaitseva lomakohde tarjoaa täydellisen sekoituksen rauhaa ja mukavuutta.

Majoitukset:

Keskus tarjoaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja, ja päärakennuksessa on 10 muunneltavaa huonetta, jotka sopivat sekä yksin matkustaville että ryhmille. Maalaistyyliset mökit tarjoavat enemmän luontoelämystä, vaikka niissä ei ole yksityisiä tiloja. Leirien aikana huoneisiin mahtuu mukavasti 3-4 hengen ryhmiä, mikä takaa kodikkaan oleskelun omalla wc:llä ja suihkulla.

Ruokailukokemus:

Keskustan sydän on ruokasalissa, jossa vierailijat voivat nauttia ihastuttavasta valikoimasta kotitekoisia aterioita ja perinteisiä suomalaisia ruokia. Yhteinen tila toimii myös tapahtumapaikkana ja lisää ripaus juhlallisuutta kokonaiskokemukseen.

Tariffi ja palvelut:

Lähtöhinnalla 65 €/hlö sisältäen aamiaisen, Koivupuisto palvelee ryhmämajoituksia. Työmajoitusta etsivälle Ylöjärven omakotitalo tarjoaa yksityiset ja viihtyisät puitteet hintaan 90€ 2 hengelle. Joustavat palvelut ja yksilöllisiin tarpeisiin sovittavat hinnat takaavat räätälöidyn kokemuksen.

Varaus:

Majoituksen varaaminen sujuu vaivattomasti, suorat yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numerosta +358 40 0320 997. Tiimin sitoutuminen yksilölliseen palveluun näkyy heidän reagoivuudessaan ja halukkuudessaan tehdä räätälöityjä tarjouksia.

Johtopäätös:

Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto erottuu turvasatamana niille, jotka kaipaavat rantamajoitusta, jossa on ripaus maalaismaista charmia. Sitoutuminen yksilölliseen palveluun yhdistettynä rauhalliseen järvenrantaympäristöön tekee siitä houkuttelevan valinnan Ylöjärven seudun ryhmille, leireille ja kursseille. Jos kaipaat virkistävää pakopaikkaa suomalaisella otteella, Koivupuisto tarjoaa sekä luonto- että mukavuusrintamalla.

Details