Kokoushotelli Murikanranta Tampere

Kuterintie 226, 34260 Terälahti, Finland

Hotellit Tampere

Murikanranta Hotelli- ja Konferenssikeskus - Järvenrantaretriitti

Kuvauksellisella Näsijärven rannalla, vain 40 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta sijaitseva Murikanranta Hotelli ja Konferenssikeskus tarjoaa rauhallisen pakopaikan rehevän luonnon ympäröimänä. Täysin kunnostettu rakennus, joka voitti arkkitehtuurikilpailun vuonna 1974, tarjoaa rauhalliset puitteet sekä liike- että lomamatkailijoille.

Majoitukset:

Hotellissa on valikoima majoitusvaihtoehtoja, joissa on yhteensä 208 huonetta. Suunnitteletpa lyhyttä tai pidempää lomaa, Unikulman laadukkaat sängyt takaavat mukavat yöunet. Huoneissa on sekoitus moderneja mukavuuksia ja historiallista charmia, joten asiakkaat voivat rentoutua ja nauttia rauhallisesta ilmapiiristä.

Kokoustilat:

Tapahtumatiloja etsiville Murikanranta vakuuttaa monipuolisilla vaihtoehdoilla. Tilava auditorio, johon mahtuu jopa 140 henkilöä, on ihanteellinen suurille kokoontumisille. Erikokoiset räätälöidyt kokoustilat sopivat harjoituksiin ja pienempien ryhmien toimintaan, kun taas urheiluhalliin mahtuu jopa 250 osallistujaa. Rantasauna ja takkahuone tarjoavat rentouttavat puitteet seurustelulle kokousten jälkeen.

Kylpylä ja saunat:

Hotellin spa-osasto tarjoaa ainutlaatuisen konferenssitilan, jossa osallistujat voivat nauttia kokouksista uima-altaiden äärellä audiovisuaalisten laitteiden kanssa. Järven rannalla sijaitseva hirsisauna lisää ripauksen aitoutta, ja sen takkahuone luo tunnelmalliset puitteet mihin tahansa kokoukseen.

Erikoistapahtumat ja häät:

Laajan majoituskapasiteetin, joustavien tilojen ja palveluvalikoiman ansiosta Murikanranta on suosittu valinta viikonlopputapahtumiin, häihin ja juhliin. Kaunis järvimiljöö lisää kokonaiselämystä.

Ruokailu:

Vaikka tarkempia tietoja ruokailumahdollisuuksista ei anneta, järvenrantasijainti tarjoaa rauhallisen ruokailuympäristön, mikä parantaa kokonaiskokemusta Murikanrannassa.

Johtopäätös:

Hotelli- ja konferenssikeskus Murikanranta tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen moderneja mukavuuksia ja luonnon kauneutta, joten se on houkutteleva valinta niin yritystapahtumiin kuin vapaa-ajan viettoon. Kokoustilat, kylpyläpalvelut ja rantatunnelma luovat alustan ikimuistoiselle vierailulle. Olitpa osallistumassa konferenssiin, suunnittelemassa erityistä tapahtumaa tai vain etsimässä retriittiä järven rannalla, Murikanrannassa on tarjottavaa.

Tiedustelut ja varaukset hotelliin [email protected] tai vastaanottoon 020 761 3730.

Details