Kesähotelli Aurora Tampere

Satakunnankatu 10 (käynti Aleksanterinkadun puolelta, 33100 Helsinki, Finland

Hotellit Tampere

Kesähotelli Aurora: Edullinen helmi Tampereen kesäskenessä

Kesähotelli Aurora on piilotettu helmi niille, jotka etsivät edullista majoitusta Tampereen vilkkaassa sydämessä. Tämä hotelli, joka tunnettiin aiemmin nimellä Hotel Pinja, muuttaa huoneet turistien kesäparatiisiksi. Tarjolla on yhden, kahden ja neljän hengen huoneita, joista jokaisessa on oma kylpyhuone ja suihku.

Sijainti:

Keskustassa sijaitseva Kesähotelli Aurora sijoittuu aivan Tampereen kesän eloisan tapahtuman keskelle. Mukavuus on vertaansa vailla, sillä teatterit, ravintolat, kahvilat, museot ja kaupat ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Läheinen ruokakauppa ja oma ravintola lisäävät saavutettavuutta.

Palvelut:

Vaikka hotelli ei tarjoa aamiaista, älä huoli. Lähistöllä on lukuisia viehättäviä kahviloita, kuten Runo, Waffle Café, Hotel Tammer ja Royal Bakery, jotka tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja.

Pysäköinti:

Autolla saapuville lähistöllä on useita maksullisia pysäköintipaikkoja ja autotalleja, jotka takaavat turvallisen ja vaivattoman kokemuksen.

Tunnelma:

On syytä huomata, että jotkut huoneet voivat poimia ääniä pohjakerroksen ravintolasta. Jos meluherkkyys on huolenaihe, potentiaaliset asiakkaat saattavat haluta tiedustella huoneen sijoittelua.

Varausehdot:

Kesähotelli Aurora noudattaa reilua peruutuskäytäntöä, joka sallii ilmaisen peruutuksen kolme päivää ennen varauksen alkamista. Tämän ajanjakson jälkeen hotelli pidättää oikeuden veloittaa yhden päivän maksun suorista varauksista. Maksut hyväksytään yksinomaan pankki- ja luottokorteilla (Mastercard ja Visa), ja mahdollisuus maksaa joko verkossa etukäteen tai sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Tärkeää tietoa:

Kaikkien asiakkaiden on esitettävä henkilöllisyystodistus.
Alaikäiset ovat tervetulleita, mutta heidän tulee olla huoltajan mukana.

 

Yhteystiedot:

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 050 356 2124

Details