Forenom serviced appartments tampere

Puutarhakatu 37, 33230 Tampere, Finland

Hotellit Tampere

Modernia mukavuutta Tampereella - Forenom Serviced Apartments

Tampereen sydämessä sijaitseva Forenom Serviced Apartments tarjoaa modernin ja huolettoman vuokrakokemuksen itsepalvelumajoitusta etsiville matkailijoille. Nämä avaimettomat huoneistot sijaitsevat kätevästi vain 1,4 km:n päässä Tampereen linja-autoasemalta, ja ne tarjoavat vaivatonta oleskelua kaupungissa.

Mukava ja hyvin varusteltu:

Huoneistoissa on avaimeton ovikoodijärjestelmä, joka varmistaa saumattoman sisäänkirjautumisprosessin. Sisällä vieraat löytävät hyvin kalustettuja tiloja, joissa on tv, sohva ja täysin varustettu keittiö, jossa on mikroaaltouuni ja astianpesukone. Pesukone lisää käyttömukavuutta, joten nämä huoneistot sopivat sekä lyhyt- että pidempiaikaiseen oleskeluun.

Kaupunkinäkymät ja parvekkeet:

Joidenkin huoneistojen omalta parvekkeelta on kaupunkinäkymät, jotka tarjoavat täydellisen paikan rentoutua ja nauttia ympäristöstä. Olitpa täällä liike- tai vapaa-ajanmatkalla, harkitut mukavuudet vastaavat tarpeitasi.

Ensisijainen sijainti:

Vain 10 minuutin kävelymatkan päässä ikonisesta Pyynikin näkötornista ja sen luonnonkauniista puistosta sijaitseva Forenom Serviced Apartments tarjoaa helpon pääsyn Tampereen nähtävyyksille. Särkänniemen huvipuisto on vain 900 metrin päässä ja tarjoaa viihdettä kaiken ikäisille.

Vuokranantajan tasainen tulovirta:

Forenomia harkitseville vuokranantajille huoleton kokemus ulottuu myös heille. Voitto-osuussopimuksella vuokranantajat nauttivat joustavuudesta, mukaan lukien mahdollisuus käyttää omaa asuntoaan vuokra-aikana. Kuukausivuokrat maksetaan jatkuvasti ajallaan, mikä takaa luotettavan tulonlähteen.

Hospitality-kumppani:

Forenom erottuu luotettavana kumppanina ravintola-alalla, joka hoitaa kaiken kalusteista ylläpitoon. Olitpa mukavaa oleskelua etsivä matkustaja tai vaivatonta vuokrakokemusta etsivä vuokranantaja, Tampereen Forenom Serviced Apartments -huoneistot täyttävät lupauksensa modernista mukavuudesta ja mukavuudesta.

Details