Dream Hostel & Hotel Tampere City

Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere, Finland

Hotellit Tampere

Dream Hostel & Hotel - Sekoitus mukavuutta ja tyyliä

Jos etsit poikkeuksellista oleskelua Tampereella, Dream Hostel & Hotel yhdistää saumattomasti parhaat hotelli- ja hostellikokemukset luoden ainutlaatuisen ilmapiirin, joka sopii niin yksin matkustaville kuin perheillekin.

Hotellin kohokohdat:

Architectural Marvel: Uusi hotellilaajennus on kiinnittänyt arkkitehtien harrastajien huomion, ja se on huomioitu Dezeen.com-sivustolla, ja se esittelee tyylikästä skandinaavista designia, joka läpäisee koko rakennuksen.

Monipuoliset majoitukset:

 Dream Hotel tarjoaa yksityisiä hotellihuoneita, joissa on rauhallinen tunnelma. Hotellimajoitus sisältää yhden hengen huoneita ja kahdenlaisia kahden hengen huoneita, joten se sopii perheille. Usein matkustavat voivat tutustua eksklusiivisiin hintoihin ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

Ylellinen hostelli: 

The Guardian on tunnustanut yhdeksi Euroopan kymmenen suurimman luksushostellin joukosta, ja Dream Hostel on maineensa mukainen. Laadukkaat massiivipuiset kerrossängyt ja yksityiset huoneet varmistavat mukavan ja yksityisen oleskelun.

Ryhmämajoitus: 

Ryhmämajoituksiin erikoistunut Dream Hostel & Hotel toivottaa tervetulleeksi kaikenkokoiset ryhmät. Täysin varustelluilla yhteiskeittiöillä ja runsailla suihkuilla se tarjoaa kätevän ja kustannustehokkaan ratkaisun ryhmämatkoille.

Kätevä sijainti: 

Tampereen sydämessä sijaitseva hotelli ja hostelli sijaitsevat keskeisellä paikalla, josta pääsee helposti kaupungin nähtävyyksiin. Yhteinen olohuone ja keittiö luovat yhteisöllisyyttä vieraiden keskuudessa.

Lisäpalvelut:

Turvallinen säilytys: 

Hostelli tarjoaa turvallisen tavaratilan säilytystilan sänkyjen alla, jossa on mahdollisuus käyttää henkilökohtaisia lukkoja tai vuokrata ne vastaanotosta.

Ilmainen matkatavarasäilytys: 

Ennen sisäänkirjautumista tai uloskirjautumisen jälkeen asiakkaat voivat säilyttää matkatavaransa varattuun matkatavarahuoneeseen ilman lisämaksua.

Kilpailukykyinen hinnoittelu: 

Dream Hostel & Hotel tarjoaa kilpailukykyiset hinnat varmistaen, että vieraat nauttivat laadukkaasta oleskelusta pankkia rikkomatta.

Yhteystiedot:

Osoite: Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere
Puhelin: +358 45 236 0517
Sähköposti: [email protected]


Dream Hostel & Hotel on erinomainen valinta unohtumattomaan Tampere-matkaan, jossa mukavuus, edullisuus ja tyyli yhdistyvät saumattomasti. Olitpa sitten yksin matkustava, perhe tai ryhmä, tämä majoituspaikka vastaa erilaisiin tarpeisiin ja lupaa ikimuistoisen ja miellyttävän kokemuksen kaupungin sydämessä.

Details