Ahlman Manor Tampere

Hallilantie 24, 33820 Tampere, Finland

Hotellit Tampere

Ajaton retriitti Tampereen sydämessä

Löydä lumoava Ahlman Manor Hotel, joka sijaitsee Tampereen Pirkanmaan maalauksellisella alueella. Tämä viehättävä kartano yhdistää saumattomasti maaseudun rauhallisuuden kaupunkielämän mukavuuteen tarjoten ainutlaatuisen kokemuksen sekä lyhytaikaiseen oleskeluun että pidempiin lomiin.

Majoitus:

Ahlman Manor Hotel tarjoaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joista jokainen lupaa aikamatkan sen tunnelmallisissa huoneissa. Yhden yön majoituksista pidempiin retriiteihin vieraat voivat nauttia luonnon rauhasta samalla kun uppoutuvat kartanon historialliseen viehätykseen. Olitpa sitten käpertymässä peiton alle aavetarinoiden kera tai ihaillessasi vuosisadan vanhoja omenapuita, huoneet tarjoavat rauhallisen pakopaikan.

Juhlapalvelut:

Majoituspaikan lisäksi Ahlman Manor Hotel on ihanteellinen paikka erilaisiin juhliin. Asiantunteva henkilökunta varmistaa, että häät, valmistujaiset, syntymäpäivät, polttarit tai yritystapahtumat toteutetaan virheettömästi. Monipuoliset huoneet ja tilat, yksilöllinen suunnittelu ja catering-palvelut tarjoavat kartanolle kaiken oleellisen onnistuneeseen ja ikimuistoiseen juhlaan.

Historiallinen merkitys:

Ahlmanin kartanolla on rikas historia, joka kehittyy maaseutukoulun ruokalasta nykyiseen rooliinsa. Vaikka kartanossa ei ole omaa suihkua tai wc:tä, historiallinen tunnelma ja ainutlaatuinen ympäristö tekevät siitä todella mukaansatempaavan kokemuksen.

Peruutuskäytäntö:

Ahlman Manor Hotel ymmärtää odottamattomat olosuhteet ja tarjoaa harkitun peruutusehdot. Asiakkailla on oikeus peruuttaa veloituksetta, jos kyseessä on vakava sairaus, onnettomuus, kuolema tai odottamaton ja vakava tapahtuma. Hotelli vaatii luotettavat asiakirjat, kuten lääkärintodistuksen, ja voi vähentää toimistokulut palautettavasta summasta.

Yhteystiedot:

Tiedustelut ja varaukset Ahlman Manor Hotel on tavoitettavissa sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai puhelimitse numerosta +358 (0)50 66 962.

Lopulliset ajatukset:

Ahlman Manor Hotel houkuttelee matkailijoita, jotka etsivät ainutlaatuista yhdistelmää historiaa, luontoa ja juhlia. Olitpa sitten pakenemassa illan viettoon tai suunnittelemassa erityistä tapahtumaa, kartanon ajaton viehätys ja ammattitaitoiset palvelut tekevät siitä erottuvan kohteen Tampereen ydinalueella.

Details