2ndhomes Tampere Oy

Voimakatu 18, 33100 Tampere, Finland

Hotellit Tampere

2ndhomes Tampere Asunto - Juuri remontoitu - Isännät 8

2ndhomes Tampere Apartment nousee tyylikkääksi ja hiljattain remontoiduksi majoitusvaihtoehdoksi vilkkaassa Tampereen kaupungissa. Kätevästi Tampereen juna- ja linja-autoasemien sekä Nokia-areenan lähellä sijaitseva asunto lupaa sekä esteettömyyttä että nykyaikaista mukavuutta vierailleen.

Modernit mukavuudet:

Asuntoon astuessaan vieraita tervehtii moderni ja juuri remontoitu sisustus. Tyyliä ja toimivuutta korostavassa yhden makuuhuoneen huoneistossa voi majoittua mukavasti jopa 8 vierasta. Olohuone toimii rentouttavana keskuksena, jossa on taulu-tv eri kaapelikanavilla. Täysin varusteltu keittiö, jossa on mukavuuksia, kuten astianpesukone ja uuni, vastaa vieraiden kulinaarisiin tarpeisiin ja tarjoaa aidon kodinomaisen kokemuksen.

Lemmikkiystävällinen ja äänieristetty:

Lisää viehätysvoimaansa asunto on lemmikkiystävällinen ja toivottaa tervetulleeksi karvaisia seuralaisia liittymään matkakokemukseen. Niille, jotka etsivät hiljaista pakopaikkaa, äänieristetty muotoilu takaa rauhallisen ja häiriöttömän oleskelun.

Strateginen sijainti:

Tämän majoituksen erottaa sen strateginen sijainti. Tärkeimmät nähtävyydet, kuten Tampere-talo, Plevna-elokuvateatteri ja Tampereen yliopisto, ovat kaikki kätevän säteellä. Kesäiltamarkkinoistaan ja kulttuuritarjonnastaan tunnettu vilkas kaupungin keskusta on helpon kävelymatkan päässä.

Matkustusmukavuus:

Lentäen saapuville matkustajille Tampere-Pirkkalan lentoasema on kohtuullisen matkan päässä, mikä varmistaa saumattoman siirtymisen majoitukseen ja sieltä pois. Asunnon läheisyys liikennekeskuksiin lisää entisestään sen vetovoimaa kaupunkiin ja sen ulkopuolelle tutustuville.

Kokonaisvaikutelma:

2ndhomes Tampere Apartment erottuu hyvin suunnitellusta, nykyaikaisesta lomakohteesta Tampereella. Viimeaikaiset remontit, harkitut mukavuudet ja lemmikkiystävällinen lähestymistapa tekevät siitä monipuolisen valinnan monenlaisille matkailijoille perheistä kaveriporukoille.

Edullisuus ja pitkäaikaiset oleskelut:

Majoitus tarjoaa myös kohtuuhintaista etenkin pitkäaikaista oleskelua varten. 2ndhomes Tampere Apartment tarjoaa joustavan hinnoittelun ja mukavan asumiskokemuksen ansiosta houkuttelee matkailijoita, jotka etsivät pidempään kaupungissa oleskelua.

Details